Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Чопській митниці залишились ще відчайдухи, що вимагають хабарі

20 березня 2014 р., 10:09

Працівник Чопської митниці підозрюється в отриманні 650 євро неправомірної вигоди

Із заявою в міліцію звернувся житель Мукачівського району, директор приватного товариства. Заявник повідомив про те, що працівник Чопської митниці вимагає від нього хабар у сумі 650 євро за сприяння у вирішенні питання, що входить до його службових обов’язків, а також за не створення йому перешкод при митному оформленні та розмитненні екскаватора. 

За даним фактом слідчим було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань й розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України (Одержання неправомірної вигоди посадовою особою у великих розмірах). 

В ході оперативно-слідчих дій працівники УДСБЕЗ та СУ УМВС на території однієї з АЗС Ужгорода затримали фігуранта справи Т. - головного державного інспектора Чопської митниці, який отримав від заявника неправомірну вигоду в розмірі 650 євро. Гроші вилучено, грошолюбивий державний чиновник затриманий в порядку ст.208 КПК України та поміщений в ІТТ Мукачівського МВ УМВС. Розслідування справи триває.
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp