Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські "спрощенці" нагосподарювали на 118 мільйонів

14 жовтня 2014 р., 11:55

За дев’ять місяців цього року закарпатські суб’єкти господарювання, які обрали спрощену систему оподаткування, перерахували до місцевого бюджету 118 млн. 495 тис. гривень єдиного податку.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року до скарбниці надійшло на 10,4 млн. грн. більше, – про це повідомили в Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області.

Найбільший приріст в надходженні єдиного податку, в порівняні з 9 місяцями минулого року, зафіксовано в сплаті цього платежу юридичними особами «єдинщиками» – 11,6%, у вересні ж цього року перевищення зафіксоване на рівні 25,6%. Водночас фізособи - «єдинщики» сплатили до бюджету левову частку цього податку – 93 млн. 671 тис. грн.

Нагадуємо, що платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця, а платники третьої та п’ятої груп - протягом 10 календарних днів після граничного строку подання податкової декларації за податковий (звітний) квартал. Такі вимоги передбачені статтею 295 Податкового кодексу України.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp