Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура перевірить землю "Авангарду"

14 жовтня 2014 р., 14:24

Резонанс земельного питання в Ужгороді набирає обертів.

Прокуратура Закарпатської області організувала перевірки з питань дотримання законності використання земельних ділянок під об’єктами фізичної культури і спорту на території міста Ужгорода, у тому числі в межах спортивного комплексу «АВАНГАРД».

На даний час, органи державного контролю у сфері земельного, містобудівного законодавства, а також у сфері приватизації державного майна отримали вимоги про здійснення, у межах їх компетенції, належних перевірочних заходів. За результатами висновків вищевказаних органів контролю та за наявності достатніх підстав органами прокуратури вживатимуться заходи реагування для захисту інтересів держави у особі громади міста Ужгорода.

Як пояснив начальник відділу захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин прокуратури області Іван Костів: «При здійсненні органами прокуратури області захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин одним із основних завдань є запобігання масовим проявам зміни цільового призначення і забудови окремих земельних ділянок рекреаційного призначення незалежно від форми власності в містах та інших населених пунктах (зелених зон, зелених насаджень, об'єктів фізичної культури і спорту), що призводить до погіршення санітарно-гігієнічних, рекреаційних та спортивно-оздоровчих умов життя громадян, а також фізичного і естетичного виховання дітей та молоді».

З огляду на викладене, а також враховуючи набуття суспільного резонансу питання законності розпорядження Ужгородською міською радою землями під об’єктами фізичної культури і спорту, а саме у межах існуючої огорожі стадіону «Авангард» прокуратура організувала перевірку з даного питання, звернувши особливу увагу на визначення або зміну цільового призначення земель під згаданими об’єктами, а також додержання вимог земельного законодавств при їх використанні.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp