Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка "врятувала" сина останніми грішми

15 жовтня 2014 р., 22:00

Жінка довірилася шахраєві, бо він спекулював найдорожчим, що є в житті кожної матері.

Щоб залагодити вигадану пройдисвітом справу відносно сина, який нібито потрапив у біду, ужгородка мала перерахувати 6300 гривень на рахунок шахрая.

Обідньої пори на мобільний телефон ужгородської пенсіонерки надійшов дзвінок від незнайомця з невідомого номера телефону, який представився правоохоронцем. Однак якого саме міськрайоргану, не уточнив. Пройдисвітсказав, що син жінки пошкодив чужий ноутбук, і для відшкодування матеріального збитку необхідно переказати 6300 гривень на картковий рахунок, номер якого повідомив.

Пенсіонерка поспіхом зібрала всі свої заощадження - 995 гривень, якіперерахувала через термінал одного з відомих банків на рахунокзловмисника.

Шановні громадяни! Будьте обережні! Не вірте шахраям, ким би вони не представлялися і що б не говорили. Якщо вам телефонують і називаються працівником міліції, кажучи, що ваш родич скоїв правопорушення, відразу зателефонуйте на «102» і поцікавтеся, чи це справді так. Заодно дізнайтеся, чи працює в міліції такий-то працівник, як назвався незнайомець. А головне — відразу телефонуйте родичеві, про якого йдеться, і поцікавтесь, чи все в нього в порядку. І в жодному разі нікому не давайте грошей! Цим ви або убезпечите себе від шахраїв, або, якщо «вимагач» дійсно є працівником міліції, допоможете очистити наші лави від випадкових людей.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp