Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині знову візьмуться за шляхи

16 жовтня 2014 р., 13:38

Там продовжать масштабні роботи на дорогах.

Як вже повідомлялося , керівництву Тячівської райдержадміністрації  цьогоріч вдалося розпочати широкомасштабні ремонтні роботи автошляхів загального користування місцевого значення на території району. Завдяки налагодженому державно-приватному партнерству таким чином їх було оновленомайже в кожному населеному пункті.

 

Слід відмітити, що такі роботи не проводились на Тячівщинівпродовж останніх декілька років. А оскільки певну суму коштів (20 відсотків від вартості робіт) вносили й громади місцевих рад, тож зрозумілою є посилена увага людей щодо ходу виконання робіт. Тож всім, хто долучився до цієї справи особлива подяка від керівництва району.

Втім, певні побоювання, що дорожники можуть не встигнути завершити ремонти до настання осінніх дощів, викликали у мешканців Усть-Чорнянського куща невдоволення. Майже 40 людей у понеділок вийшли на центральну вулицю з вимогами розпочати роботи негайно.


У ході зустрічі, на яку приїхав заступник голови РДА Василь Каганець людям було роз’яснено причини тимчасової призупинки робіт. Зокрема, дана ситуація виникла внаслідок відсутності гравійної висівки.

І того ж дня роботи було відновлено на ділянці між населеними пунктами Усть-Чорна та селищем Дубове, які досі продовжуються. Також на протязі трьох робочих днів будуть завершені роботи в селі Красна та розпочнуться між селами Красна та Усть –Чорна. А ті ділянки доріг, які знаходяться в аварійному стані будуть оновлені за допомогою гравійно-піщаної суміші та щебеню аби можна забезпечити проїзд між гірськими селами у зимній період.

До речі, в Усть-Чорній цього року вже відновлено 4 км. доріг асфальтобетонного покриття. Тож наступний напрямок, а це дорога з гравійним покриттямбуде зроблена одразу по завершенню ямкових ремонтів на автошляхах з асфальтним покриттям.

При сприятливих погодніх умовах певний об’єм робіт буде виконаний ще цього року, інший буде продовжено вже в наступному. Тож мешканцям Усть - Чорної та навколишніх гірських сіл не варто непокоїтися.

Теперішнє керівництво райдержадміністрації, зокрема голова Петро Голубка тримає питання ремонту автодоріг на особистому контролі і робить все необхідне для їх завершення.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp