Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Ви нас не знаєте, але ми знаємо, що Ви бережете наш сон і спокій" - іршавські діти військовим (ЛИСТ)

17 жовтня 2014 р., 09:50

Діти впевнені, що їхня підтримка вселяє неабияку віру у душі захисників.

Про події, які охопили Україну та український народ, знають всі. Про АТО вже говорять діти. Хлопчики років шести-семи грають у війну. Ці безтурботні веселі обличчя не знають що таке війна і треба молити Бога, аби вони ніколи не відчули і не зазнали цього.

На сьогодні бійцям у зоні бойових дій потрібна не тільки матеріальна допомога, вони надзвичайно потребують моральної підтримки. Цю підтримку героям України відправили діти четвертого міського дитсадка.

Вихованці цього закладу разом із вихователями намалювали малюнки для солдатів, виготовили державний стяг, на якому залишили відбитки своїх рученят із побажаннями для солдатів. Не зовсім розуміючи ситуацію, яка зараз в Україні, діти просять і бажають нам миру і спокою, звертаються до військових із проханням захистити їх, захистити народ і рідну українську землю.

«Дорогі солдати Української Армії.

Вам пишуть діти з дитячого садка №4 м.Іршава, Закарпатської області. Ви нас не знаєте, але ми знаємо про Вас дуже багато. Ми знаємо, що у цей важкий час Ви оберігаєте кордони нашої держави, бережете наш сон і спокій, наше життя. Ви захищаєте наші родини. Ми захоплюємося Вашим героїзмом, мужністю і відвагою.

Ви ціною власного життя захищаєте мир, єдність і майбутнє України.

Цей малюнок зроблений руками діток і від щирого серця.

Український Прапор зроблений долоньками у яких передається родюча українська земля - годувальниця та мирне небо під яким зростають маленькі патріоти нашої країни. Це посильний вклад у перемогу. Ми маленькі дітки теж за Вас переживаємо!

Ми віримо у Вас! Ми гордимося і пишаємося Вами!

Нехай Ваші гарячі серця, світлий розум та міцні руки вбережуть нашу Україну! Повертайтеся додому живими і здоровими! Ми Вас чекаємо!

З повагою, вихованці ДНЗ №4 м.Іршава, Закарпатської області».

Ще одного листа написав колектив дошкільного закладу.



«Доброго дня, дорогі наші захисники.

Вам пише колектив ДНЗ №4 м.Іршава, Закарпатської області.

Щоранку прокидаємось з молитвою за Вас. Не минає й хвилини, щоб ми не переймалися тривогою за Ваші життя. Ми з Вами особисто не знайомі, не всіх Вас знаємо по імені і звідки Ви, але, повірте, для нас Ви рідні, Ви наші брати, наші чоловіки, наші сини, наші батьки. Адже, чините святу і героїчну справу 

– Ви захищаєте нашу рідну землю, наші оселі, нашу віру, мову, свободу, незалежність…
Повірте, кожна з нас зараз хотіла б бути поряд з Вами, допомагати, підтримувати. Та на жаль, ми можемо це зробити лише в душі і щирою молитвою. Проте, ми дбаємо і виховуємо тих, за кого Ви воюєте – майбутнє наше і нашої України – Ваших дітей та онуків.

Нам би хотілося, щоб цей лист приніс Вам хоч трохи тепла, щоб дав відчути любов з якою ми думаємо про Вас. Ми дуже хочемо жити у вільній державі, де буде мир і добробут.

Ми Вас любимо, поважаємо. Віримо в Вас і з нетерпінням чекаємо додому. Повертайтеся додому живими, будь ласка!»



У Свято Покрови Пресвятої Богородиці малюнки та листи передали волонтеру Віталію Світлику, який відправить їх адресатам. Нехай щирі дитячі мрії та бажання здійсняться, нехай Божа Мати убереже українських воїнів від ворога.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp