Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як житель Тячівщини розплатиться за своє "задоволення"? (ФОТО)

18 жовтня 2014 р., 16:02

Чоловік найближчі роки проведе за ґратами.

В кінці вересня тячівські правоохоронці отримавши оперативну інформацію, негайно зібрали всі необхідні документи, які разом з клопотанням слідчих слідчого відділення Тячівського РВ УМВС були направлені до Тячівського районного суду.



Розглянувши клопотання, суд дозволив провести обшук у 40-річного мешканця смт. Буштино. І не дарма. Під час обшуку працівники міліції з багажника автомобіля, який знаходився на подвір’ї, вилучили суху подрібнену коноплю.

В ході досудового розслідування вилучену речовину було направлено на експертизу, згідно висновку якої вона відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів.

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС полковник Павло Басараба, даний громадянин неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців і вже притягувався до кримінальної відповідальності. Тепер йому знову загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.











Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp