Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пропозиція шахрая була звабливою

18 жовтня 2014 р., 17:22

До заможності закарпатку запросив... Інтернет

Відтепер вони ще й прикриваються благодійністю...
Щойно на адресу редакції Ужгород.нет прийшов лист від стурбованої закарпатки.

Вона пише, що їй, в електронному листі, запропонували стати багачкою. Лист їй надіслав буцім-то адвокат, у якого помер дуже багатий клієнт. А так, як адвокат не має права користуватися цими грошима, то він пропонує перевести їх на рахунок закарпатки. В листі зазначено, що за це вона може користуватися частиною багатства, а інша частина піде на благодійність.



Далі дослівно:

"Дорогой друг

Хороший денек. Меня зовут адвокат Godwill Akudima. Я обращаюсь к Вам по поводу моего покойного клиента, который оставил огромную сумму US $ 9,500,000.00 хранение в банке, так как он умер от болезни сердца в апреле 2007 г. Как правовой адвоката к моему покойному клиенту, я ищу для утверждения вам представить, как правовая назначен выгодоприобретателем для передачи депозитный фонд сразу к вам. У меня есть разрешение назначить вас, так как мой покойный клиент не имел близких родственников доступны требовать деньги. Вы будете пользоваться в финансовом отношении заключения этой сделки, в то время как остальная часть денег идет на благотворительные пожертвования.

Пожалуйста, ответит сразу для больше деталей через мою электронную почту ().

С уважением,
Godwill Akudima, эсквайр. "

Не одноразово закарпатців попереджали про інтернет-шахраїв. Це один з таких випадків!

Шановні громадяни! Будьте обережні! Останнім часом одним із найрозповсюдженіших видів правопорушень стали так звані електронні шахрайства. Головна мета зловмисників – обманним шляхом заволодіти чужими грошовими коштами.

Аналіз показує, що найчастіше жертвами шахраїв стають громадяни похилого віку, оскільки вони є найбільш довірливі та найбеззахисніші.

Не переписуйтеся з ними і ні в якому разі не відповідайте на листа!

А отримавши подібні листи - одразу видаляйте їх, це вбереже вас та вашу родину від зловмисників!

Uzhgorod.net.ua


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp