Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівським військовим передали взуття, білизну та медикаменти

19 жовтня 2014 р., 10:35

48 пар теплих чобіт, 60 комплектів натільної білизни та стільки ж шапок, один генератор, медикаменти.

Висловлюємо подяку колективу Виноградівської РДА, зокрема голові Любка Віталію Володимировичу, начальнику відділу організаційної роботи апарату РДА Продан Юрію Юрійовичу та головному спеціалісту відділу організаційної роботи апарату РДА Надопта Віктор Анатолійовичу за те, що в цей скрутний час відгукнулися та передали Руху необхідні речі для потреб військовослужбовців Виноградівщини, які несуть службу на сході країни: 48 пар теплих чобіт, 60 комплектів натільної білизни та стільки ж шапок, один генератор, медикаменти (противірусні, антибіотики, вітаміни).

Рух підтримки Закарпатських військових – Виноградів, який знаходиться по вул. Шевченка, 36 звертається до мешканців міста та району, яким не байдужа доля України, які моляться та переживають за хлопців не менше матерів, дружин, братів тих солдат, що зараз перебувають в зоні АТО: ми просимо долучитися до руху, допомогти хто чим може, адже йде зима, і хлопцям потрібна тепла одежа, ліки, речі першої необхідності. 

Не будьте байдужими, давайте разом зігріємо та нагодуємо тих, хто захищає нас з вами – українців!



Рух підтримки Закарпатських військових – Виноградів

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp