Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майбутні закарпатські кутюр’є моду підтасували під Тараса Шевченка (ФОТО)

20 березня 2014 р., 18:14

2014 рік проходить в Україні під знаком 200-річчя Тараса Шевченка

Тому саме такій темі був присвячений регіональний конкурс дитячих та юнацьких творчих робіт «Майбутній кутюр’є-2014», що вже вчетверте організований студентським будинком моди та технологічним факультетом Мукачівського державного університету. Захід покликаний не лише вшанувати пам’ять Тараса Шевченка, а й актуалізувати його творчість в сучасних реаліях України, залучити молодь до вивчення шевченкового спадку не тільки за шкільними партами, а й у формі творчого змагання. 

{g}

У конкурсі взяли участь 72 учні закарпатського регіону, приславши на конкурс 106 робіт. Найменшому учаснику конкурсу «Майбутній кутюр’є -2014» - 8 років, найстаршому – 17 років. 

З 28 лютого по 4 березня на технологічному факультеті університету проходила виставка кращих конкурсних робіт. При підведенні підсумків конкурсу-виставки «Майбутній кутюр’є» були присутні вчителі області – слухачі курсів підвищення кваліфікації з трудового навчання, керівництво університету, декан технологічного факультету, голова та члени журі конкурсу, викладачі випускової кафедри конструювання та технологій швейних виробів і професійної освіти та кафедри проектування взуття і механіко-технологічних процесів. 

В рамках підведення підсумків був проведений семінар-дискусія з організаторами виставки та вчителями загальноосвітніх закладів регіону щодо досвіду використання творчих заходів для підготовки майбутніх фахівців дизайнерських та інженерних спеціальностей, а також щодо вагомості таких заходів у нашому Закарпатському регіоні.
Мукачівський державний університет

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp