Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У одному із закарпатських міст Героям та їхнім родинам платити за здоров’я зубів не доведеться

20 жовтня 2014 р., 13:01

Так вирішили тячівські стоматологи.

Тячівські стоматологи Степан Сливка та Єва Канж вирішили надавати безкоштовні стоматологічні послуги тячівцям – учасникам АТО, їх дружинам та дітям.Допомога і підтримка тячівських солдатів – наш спільний обов’язок. Хто, як не ми, їм допоможемо. 

Моє бажання підтримати наших хлопців викликане виключно здоровим патріотизмом, який притаманний кожному українцю. Всі ми по мірі можливості маємо допомогти нашим захисникам, адже вони щодня чекають на нашу підтримку, – каже Степан Сливка.Безкоштовну стоматологічну допомогу лікарі надаватимуть щодня 1-3 особам, у післяобідній час. 

Здійснюватимуть прийом за списком тячівських військових – учасників АТО, який надали у міськраді.Варто відзначити, що Степан Сливка не вперше допомагає військовослужбовцям. Нещодавно він передав бійцям добровольчого батальйону «Айдар» бінокль та матеріальну підтримку. А Єва Канж свого часу активно допомагала під час протистоянь на Майдані: виконувала обов’язки операційної медсестри.

Газета «Тячів»


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp