Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті Яроша хотіли "завалити"

21 жовтня 2014 р., 09:04

Тому той проводив зустріч з електоратор в Ужгороді під пильним наглядом озброєних людей.

В Ужгороді 19 жовтня у великій залі Ужгородського національного університету пройшла зустріч з виборцями кандидата у народні депутати на одномандатному виборчому окрузі №39, лідером партії «Правий Сектор» Дмитром Ярошем. Зустріч проходила під пильною охороною озброєних людей у камуфляжі та зі зброєю.

Невідомі особи у воєнній формі з автоматичною зброєю знаходилися також у залі, де відбувалася зустріч: стояли біля дверей, ходили по сцені та збирали у присутніх записки із запитаннями до Дмитра Яроша.

На запитання спостерігача ОПОРИ, що роблять озброєні люди на мирному зібранні, Дмитро Ярош відповів: «мені повідомили в СБУ, що на Закарпатті мене можуть завалити». Проте, трохи згодом, на прес-конференції Дмитро Ярош уточнив, що подібні повідомлення приходять йому часто і мова йшла про якусь певну групу людей, яка нібито мала намір приїхати на Закарпаття, щоб розправитися з кандидатом.



Варто зазначити, що ст.39 Конституції України регламентує, що мирні зібрання повинні проводитися без зброї: «Громадяни мають право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, про проведення яких завчасно сповіщаються органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування.

Обмеження щодо реалізації цього права може встановлюватися судом відповідно до закону і лише в інтересах національної безпеки та громадського порядку - з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення або захисту прав і свобод інших людей».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp