Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Начальник ДАІ Закарпаття відзвітував за своїх підлеглих, що порушили Закон

20 березня 2014 р., 21:41

Михайло Бойчук звернувся із заявою до мешканців Закарпаття. Підставою такого звернення стали неправомірні дії працівників ДАІ

Шановні учасники дорожнього руху, громадо! Вважаю за необхідне особисто відзвітуватися перед Вами по прикрому факту, який стався 18 березня у Хустському районі. 

Ввечері до Хустського міськвідділу міліції звернувся місцевий мешканець із заявою на неправомірні дії працівників взводу з обслуговування стаціонарного посту № 3 роти ДПС ДАІ. Даний факт, згідно чинного законодавства було зареєстровано в Єдиному обліку правопорушень та передано в прокуратуру. 

Наступного дня у мережі Інтернет з’явився відповідний відеоролик, який говорить сам за себе. Нами також, спільно з інспекцією по особовому складу та відділом внутрішньої безпеки, проводиться службове розслідування. У разі підтвердження вини інспекторів ДПС до них буде вжито найсуворіший захід – звільнення з органів внутрішніх справ з подальшою кримінальною відповідальністю. 

Заявляю, що такі факти є неприпустимі. Кожен працівник, який забажає хабара буде покараний звільненням. Також, закликаю всіх, хто небайдужий до змін, які проходять у нашій державі та правоохоронній системі зокрема, допомогти Державтоінспекції Закарпаття зробити роботу якіснішою та професійнішою з одного боку та ставлення водіїв до Правил дорожнього руху поважливим – з іншого. 

Аби визначити конкретні кроки щодо досягнення позитивного результату запрошую представників громадських організацій та пресу до співпраці.
Начальник УДАІ УМВС України в Закарпатській області Михайло Бойчук
Вася 03.02.2015 22:01 IP: 22.178.113.92
По нему тюрьма плачет

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp