Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині міліція продовжила виховання школярів (ФОТО)

21 жовтня 2014 р., 12:13

А ті у відповідь показали правоохоронцям виставку «Україна - єдина країна».

Заступник начальника сектору дільничних інспекторів Іршавського райвідділу міліції майор Неля Звонар провела профілактичну бесіду з учнями старших класів. 

В Імстичівській ЗОШ навчається 280 учнів та працює 46 викладачів. Перед початком зустрічі адміністрація та учні школи показали правоохоронцям свою виставку «Україна - єдина країна», де діти намалювали, якою вони хочуть бачити Україну. 


Майор міліції Неля Звонар озвучила статистику кримінальних правопорушень, скоєних неповнолітніми, розповіла як правильно поводитись на вулиці з незнайомими людьми, як уникати небажаних ситуацій тощо. 

Особливу увагу було звернуто на проведення урочистих та святкових заходів у школі, під час яких слід вжити невідкладних заходів щодо недопущення випадків неправомірної поведінки учнів, вживання ними алкогольних напоїв та куріння. 

Учні залишились задоволені почутим, адже вони мали можливість задати питання і почути відповіді від правоохоронців. Наостанок директор школи Іван Добра подякував правоохоронцям за цікаву бесіду. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp