Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців просять допомогти у встановленні греблі на Боржаві

21 березня 2014 р., 08:24

Найближчим часом по Закарпатській області очікується здебільшого суха погода з підвищенням температури, що у свою чергу призведе до погіршення екологічного стану Верке.

Отож, з метою покращення екологічного стану каналу Берегівське міжрайонне управління водного господарства планує встановлення греблі на р. Боржава до початку нерестового періоду. 

Проте станом на 13 березня суми на придбання паливно-мастильних та інших матеріалів з липня 2013 року казначейською службою не проплачені. Таким чином управління не має змоги закупити і матеріали для монтажу греблі. Роботи з монтажу греблі виконуються протягом двох робочих днів. Для цього необхідно 50 л бензину та 40 л дизельного пального, 3 кг електродів. 

Тому Берегівське МУВГ просить допомоги в пошуках інвесторів для закупівлі вказаних матеріалів, аби встановити споруду до початку нересту риб в кінці березня цього року. Окрім цього 50% щитів потребують заміни. Кошти для їх виготовлення в управлінні відсутні і це може призвести до того, що в літній період не можна буде подати воду в канал Верке. Вартість виготовлення 50% щитів становить в межах 13,0 тис. грн. Тож, долучитися до спільної справи та допомогти може кожен небайдужий! Адреса: м. Берегово, вул. Мочолівська, 157, Тел. (03141) 4-20–29; 4-20–63, електронна адреса: bmuvg@buvrtysa.gov.ua

beregszasz.com.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp