Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як політикам оминути смітник історії?

22 жовтня 2014 р., 15:01

Про це розповів очільник Тячівщини Петро Голубка.

Петро Голубка : чи готові ми провести чесні демократичні вибори залежить від нас самих

Голова Тячівської райдержадміністрації Петро Голубка вважає, що на сьогодні і влада і громадськість очікують від виборів 26 жовтня одного –чесного волевиявлення.

Після революції Гідності, коли патріоти пролили кров за зміни у нашому суспільстві, ми не маємо права допустити повторення практики минулих років , коли виборців залякували, шантажували, підкуповували… Такі порушення є неприпустимі і вони повинні жорстко каратися як того вимагає закон.

Політичним партіям чи їх лідерам, які розраховують на якість маніпуляції, чи заборонені технології слід пам’ятати, що в одну мить вони можуть опинитися на смітнику історії. В той же час і пересічному виборцю потрібно проявляти свідомість та політичну грамотність, виважено, з почуттям відповідальності за долю країни, віддавати сій голос.

Керівник району Петро Голубка запевнив, що ніколи не дозволить використовувати адміністративний ресурс з політичною метою. І надалі захищатиме демократію в районі.

- Чи готові ми провести чесні вибори залежить від нас самих. Найголовніше зараз не бути байдужим, виконати свій громадянський обов’язок – прийти 26 жовтня на виборчі дільниці і зробити свій правильний вибір. Адже це наш унікальний шанс змінитикраїну та життя наших людей, - наголосив Петро Петрович.

Саме від сьогоднішнього вибору українців і від того які партії прийдуть до Парламенту залежатиме врегулювання ситуації на Сході, розвиток економіки та утвердження України в євроспільноті.


А збоку влади буде зроблено все необхідне, щоб волевиявлення людей пройшло згідно з чинним законодавством України.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp