Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець залишився без засобу пересування

22 жовтня 2014 р., 21:02

Якщо знаєте щось про зловмисника - не мовчіть

На минулих вихідних у м. Берегово горів автомобіль марки «Mercedes-Benz».

Вночі до чергової частини Берегівського райвідділу міліції по телефону 102, надійшло повідомлення, від диспетчера Берегівського РВ МНС, про пожежу автомобіля по вул. Мужайській в м.Берегово

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцям вдалося встановити, що автомобіль марки «Mercedes-Benz», був припаркованим у дворі п’ятиповерхового будинку по вул. Мужайській. Біля 01.40 години автомобіль спалахнув вогнем. Пожежу вдалося локалізувати. Однак, в результаті пожежі вогнем пошкоджена значна частина автомобіля.

За даним фактом слідчим Берегівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження відомості про, яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України. Вказане діяння, згідно санкції статті, передбачає покарання у вигляді від трьох до п'ятнадцяти років позбавлення волі.
Слідчими та оперативниками Берегівського РВ УМВС, наразі, виконуються невідкладні слідчі дії та розшукові заходи спрямовані на встановлення обставин виникнення пожежі та винної особи. Правоохоронцями опрацьовується кілька версій вчинення злочину, перевіряється понад двадцяти осіб на причетність до злочину, робиться все необхідне, щоб як найшвидше встановити всі обставини злочину.

Шановні громадяни! Якщо Ви володієте інформацією, яка допоможе правоохоронцям встановити обставини та особу причетну до виникнення пожежі автомобіля, будь ласка, телефонуйте «102»,(03141)-425–02 або звертайтесь особисто до чергової частини Берегівського РВ УМВС за адресою: м. Берегово вул.Сечені13 (чи будь-якого іншого відділення міліції по місцю перебування). Конфіденційність гарантується!





Яна Денисюк, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp