Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як не намагалися, але від пильного професійного ока таки не втекли (ФОТО)

22 жовтня 2014 р., 21:30

Любителі "кайфу" відповідальності не уникнули.

Ужгородські міліціонери роти патрульної служби міськвідділу міліціїпід час несення служби виявили на вулиці Анкудінова трьохлюбителів дурман-зілля. Побачивши правоохоронців, хлопцінамагалися позбутися забороненого зілля – марихуани та втекти, алеїм завадили міліціонери.



Опівночі під час несення служби по охороні громадського порядку інспекторироти патрульної служби міськвідділу міліції на маршруті патрулювання білязалізничних колій по вулиці Анкудінова помітили трьох молодиків, які принаближенні до них міліціонерів викинули з рук паперовий згорток йнамагався втекти, але їх наздогнали міліціонери...

На місце події прибула слідчо-оперативна група міського відділу міліції. Вприсутності понятих міліціонери виявили та вилучили паперовий згорток зречовинию рослинного походження зеленого кольору, схожу на марихуану.

При спілкуванні з правоохоронцями 20-річний ужгородець та два його 19-річні приятелі, мешканці міста, пояснили, що дану речовину знайшли йхотіли її вжити.

Вилучене «зілля» направлено на дослідження до науково-дослідногоекспертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подіязареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчиненікримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції.Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.


Діана ДОРОГІЙ,Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp