Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вибори в Ужгородському окрузі пройшли під гаслами агітації (ФОТОФАКТ)

27 жовтня 2014 р., 00:12

Агітацію зафіксовану і приховану, і відкриту.

В Ужгороді та Ужгородському районі (одномандатний виборчий округ №68) протягом 25 та 26 жовтня зафіксовано розміщення незаконної друкованої агітації кандидатів у депутати.

Зокрема, у місті Чоп на центральній вулиці помічено агітацію Віктора Щадея (самовисування) та Роберта Горвата («Блок Петра Порошенка»). Такі ж листівки зафіксовані і у м. Ужгород, зокрема – на Слов`янській набережній та на транспортному мостові між пл. Б. Хмельницького та Дружби Народів.

На бруківці набережної Незалежності невідомі намалювали логотип партії ЗАСТУП. На стінах та парканах продовжили залишатися незаконно намальовані логотипи партії «5.10».

{g}

На білбордах Ужгорода у день виборів та напередодні була вивішена прихована агітація партій «Блок Петра Порошенка» та ВО «Батьківщина». На зображеннях без вихідних даних були написи з кольором партійної символіки цих політичних сил.

У місті Виноградів (одномандатний виборчий округ №73) зафіксовані незаконні агітаційні листівки «Радикальної партії Олега Ляшка», ВО «Свобода», «Громадянської позиції» (Анатолій Гриценко), кандидата в народні депутати Є.Ярини (самовисування) кандидата Р.Конкіна (Радикальна партія Олега Ляшка).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp