Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тячеві люди зчинили бунт

30 жовтня 2014 р., 18:21

Бо не згодні з новопризначенням Президента

Як уже повідомлялося, сьогодні у Тячеві відбулося народне віче, на якому було обговорено останні кадрові рішення в районі. Нагадаємо напередодні позачергових парламентських виборів 26 жовтня Президент України звільнив 12 голів районних державних адміністрацій Закарпатської області, у тому числі й голову Тячівської РДА Петра Голубки та призначив т.в.о. Василя Йовдія.



На думку людей таке рішення є неправильним, адже при призначенні Голубки громада мала можливість обговорити його кандидатуру. Тепер же все відбулося «тишком-нишком» і людей поставили лише перед фактом. А ще зовсім недавно, одразу після революції гідності влада обіцяла свою відкритість і прозорість. Тож невже так скоро всі забули за що загинула Небесна сотня.
Перед учасниками віче прозвітувався вже екс-голова РДА Петро Голубка, який попрацював на цій посаді рівно 6 місяців. За цей час вдалося погасити заборгованість по казначейству майже на 15 мільйонів гривень, провести ремонти доріг чи не в кожному населеному пункту району, наладити підтримку військовим у зоні АТО та ін..

У той же час активісти, які мали слово, висловилися проти призначення т.о.в. Василя Йовдія, який є ставлеником Балог , був головою РДА при президентові Ющенко і нічого корисного для району не зробив. А ще нагадали його темні діла – дерибан землі, корупцію в РДА та багато іншого. Тож люди висловились проти такого призначення і будуть надалі вимагати перегляду даного кадрового рішення вищим керівництвом держави.
За наслідками зібрання активісти вирішили скликати найближчим часом загальнообласне віче в Ужгороді та направили відповідного листа Президентові України Петру Порошенку.


народ 31.10.2014 11:50 IP: 224.68.211.91
Як п’яні єцовці влаштували дебош у Тячівській адміністрації. Не встигла «стара-нова» команда новопризначеного голови Йовдія допастися до влади як уже прославилася своїми п’яними викрутасами у стінах районної адміністрації. Бо прийшли «любі друзі» 30 жовтня провідати на роботі свого «боса» не в дуже тверезому стані. А самий «головний» з другого поверху ( не важко здогадатися хто), ледве тримався на ногах і ледь не скотився по сходах вниз головою. Та й ще забули, що знаходяться не у себе дома, чи на вулиці у селі, а у стінах державної установи, де притаманно дотримуватися певних правил поведінки та етики у відношенні як до працівників так і присутніх людей. У приймальній голови почали грубіянити, матюкатися та терміново «вимагати» Василя Йовдія, хоч його на той час у кабінеті ще не було. Не отримавши відповіді «де Вася», один із них зірвав табличку з дверей Петра Голубки, яку поки що не поміняли, бо ще не було офіційної передачі повноважень. Таке зухвале поводження «любих друзів», а сьогодні вже так званих єцовців працівники райдержадміністрації пам’ятають ще з 2004 року. Тоді вони теж бігали по кабінетах третього поверху, зривали таблички з дверей, залякуючи держслужбовців звільненням з роботи. Схожа ситуація може повторитися знову. Тож якщо пан Йовдій обкладе себе такою командою, добра від цього не чекати. І найперше йому. Бо вседозволеності як тоді більше не буде. У нашій крані вибудовуються європейські цінності, по яких люди хочуть жити. А там такі речі неприпустимі. Та виходить, що у єцовців свої погляди на «демократію»? Всім варто нагадати, що державна адміністрація – це не чиясь вотчина і тим більше не пана Йовдія та його команди. Якщо ж тячівські єцовці так вважають, то вони дуже і дуже помиляються. Бо все в житті «тече і міняється».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp