Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На кордоні з Кримом встановлюють протиракетні установки (ФОТО, ВІДЕО)

4 листопада 2014 р., 16:29

Вони здатні вражати різні цілі, що летять зі швидкості до 1200 м/с в зоні до 75 (90) км по дальності.

У Херсонській області почалося розміщення зенітно-ракетних комплексів ППО С-300, які встановлюються для забезпечення захисту південних кордонів материкової України від військ Російської Федерації, що дислокуються в Криму. Новину повідомляє «Преса України».

У Херсонській області розпочато розміщення зенітно-ракетних комплексів ППО С-300, які будуть забезпечувати захист українських кордонів на півдні країни від російських військових підрозділів, які знаходяться в анексованому Криму.

Дані зенітно-ракетні комплекси не нові. Вони вже експлуатувалися і були відремонтовані та модернізовані на замовлення «Укроборонпрому».

Разом з технікою повертається на постійне місце знаходження військовий підрозділ, який був розформований півтора року тому.

Для довідки:

С-300 «Фаворит» - сімейство зенітних ракетних систем, здатних вражати різні цілі, що летять зі швидкостями до 1200 м/с в зоні до 75 (90) км по дальності на висотах від 25м до практичної стелі їх бойового застосування, в умовах масованого нальоту, складної тактичної і завадовій обстановці. Система всепогодня і може експлуатуватися в різних кліматичних зонах. Головний розробник - НВО «Алмаз» їм. А. А. Расплетіна (м. Москва). Зенітні керовані ракети для системи С-300 були розроблені МКБ «Факел» (м. Хімки Московської області). Серійний випуск системи (С-300ПТ) було розпочато в 1975 році.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp