Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мінфін назвали винних в падінні гривні

7 листопада 2014 р., 21:50

Основна причина цього, за словами Шлапака, - війна.

У падінні курсу гривні також винні Кабмін, Нацбанк і панікери, заявив Шлапак.

Падіння гривні сталося через війну на Донбасі. Про це заявив міністр фінансів України Олександр Шлапак в ефірі телеканалу Україна в п'ятницю, 7 листопада."Головний винуватець всім добре відомий - це війна і той, хто почав цю війну", - зазначив чиновник.На запитання ведучої про відповідальність Нацбанку заобвал курсу гривні, Шлапак відповів, що певна частина провини лежить на Кабміні і НБУ."І Національний банк, напевно, і уряд теж (несуть відповідальність - ред.).

 Але це наша спільна відповідальність", - зазначив Шлапак.Він додав, що в стрибках курсу валюти також винні панічні настрої на ринку."Єдине, що я зараз можу сказати - це закликати всіх нас заспокоїтися. Бо паніка, яка зараз з'являється на валютному ринку, є шкідливою для держави і для кожного громадянина і є великою радістю для наших ворогів", - підсумував міністр фінансів.Як повідомляв Корреспондент.net, НБУ в п'ятницю, 7 листопада, послабив офіційний курс гривні на 52 копійки - до 14,47 гривень за долар, оновивши історичний мінімум.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp