Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Куратор туристичної сфери Львівщини зацікавився "Синевиром"

18 листопада 2014 р., 19:01

Він детально розпитував про регіон, наявні туристичні принади, інфраструктуру, дороги та інше, що потрібно знати туристу

В рамках Міжнародного ярмарку рекреаційного туризму, який недавно пройшов у Львові, відбулося чимало зустрічей, мета яких – встановлення контактів та налагодження співпраці між суб’єктами туристичної діяльності.

Одним із численних відвідувачів експозиції Національного природного парку «Синевир» став директор Департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної державної адміністрації Віталій Горбатенко. Куратора туристичної сфери Львівщини зацікавив розвиток туризму в межах Синевирського національного парку, зокрема, в музейному селі Колочава, про яке він неодноразово чув. 

Віталій Горбатенко детально розпитував про регіон, наявні туристичні принади, інфраструктуру, дороги тощо. В ході обговорення та порівняльної характеристики стану туристичної сфери деяких регіонів Львівщини і Тереблянської долини, виникло багато спільних проблем та пропозицій щодо їх вирішення. «Ваш регіон досить активно розвивається і є надзвичайно цікавим для туристів. Мені неодноразово доводилося чути багато хороших відгуків про ваш край. Сподіваюся, що у найближчому майбутньому ми обов’язково навідаємося до Синевиру», - наголосив Віталій Валентинович.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp