Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Під’їзди закарпатців "причепурили"

19 листопада 2014 р., 11:41

За це взялися представники Федерація Єдиноборвств

Активісти громадської організації «Ужгородська федерація єдиноборств» (ГО «Кардинальні зміни») успішно продовжують допомагати мешканцям міста. Цього разу взялися і відремонтували три під'їзди по вул. Станційній, 14. Пофарбували й полагодили вхідні двері, замінивши ручки та встановивши гачки, засувки і пружини. Окрім цього, поспілкувалися з громадянами, поінформували їх про свої наміри й дізналися про те, чого насправді не вистачає людям, котрі проживають у цьому районі міста.

У ході розмови з мешканцями було окреслено головні проблеми нужденних сімей, а також вирішено питання з приводу харчування пенсіонерів, які потребують допомоги.

Крім того, громадські активісти залучили до виконання цих ремонтних робіт людей-інвалідів з вадами слуху й мовлення. Таким чином, в умовах високого рівня безробіття та скрутного становища в суспільстві активісти в першу чергу надають можливість заробити тим, хто найбільше цього потребує.

Євген Молнар, член виконавчого комітету Ужгородської міської ради, президент ГО «Ужгородська федерація єдиноборств» (ГО «Кардинальні зміни»), зазначив: «Це вже не перший будинок у цьому районі міста, ми й надалі будемо допомагати ужгородцям і на зробленому не зупинимося».

Прес-служба ГО «Ужгородська федерація єдиноборств»
(ГО «Кардинальні зміни»)


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp