Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нова хвиля мобілізація на Закарпатті можлива, але поки що тільки медогляд

21 листопада 2014 р., 19:49

Якщо раніше були визначені терміни призову квітень – травень, жовтень – листопад, то за нинішніх умов це можуть бути й інші місяці

Нині багатьох цікавить питання відновлення призову та, можливо, нової хвилі мобілізації. Стосовно призову, то його можуть провести й узимку, якщо в тому виникне потреба та буде відповідний наказ командування. Про це виданню Karpatnews.in.ua розповів заступник Закарпатського обласного військового комісара по роботі з особовим складом підполковник Петро Марко.

– На сьогодні військкомати Закарпаття проводять медичний огляд тих осіб, яких могли б призвати на строкову військову службу. До цього підготовка йде. Але планового завдання на відправку у військові частини немає. Хто отримує повістку у військовий комісаріат, проходить медичну комісію для визначення придатності чи непридатності за станом здоров’я до проходження служби.

– Але чи буде той призов? Коли його чекати?

– Коли отримаємо завдання на призов, тоді ті особи, що пройшли медичну комісію й придатні до служби, отримають повістку для прибуття у військові комісаріати для відправки до військових частин. Якщо раніше були визначені терміни призову квітень – травень, жовтень – листопад, то за нинішніх умов це можуть бути й інші місяці, – пояснив П. Марко.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp