Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Обласний центр: Жінки сказали знущанням "Ні"

27 листопада 2014 р., 08:40

Акцію у місті провів клуб "Зонта"

До Дня боротьби з насильством міжнародний жіночий клуб «Зонта» в Ужгороді провів акцію «Зонта говорить НІ!» (Zonta says NO!).

Таким чином, учасники вирішили запобігти насильству над жінками.

«В ці дні кожен як може привертає увагу до проблеми насильства. Хтось лізе у печери, хтось запускає повітряні кульки. Ми ж вирішили розповісти перехожим про надзвичайно важливі питання, котрі стосуються жінок, а саме про насильство над ними і шляхи запобігання цьому», - розповіла президент «Зонта клубу Ужгород» Валентина Митровцій.

«Зонтіанки» у оранжевих жилетах із символікою клубу пройшлись містом, розповідаючи про проблему насильства над жінками. Також організатори акції мають на меті виготовити настільні календарі на цю тематику, котрі роздадуть у школах, установах та підприємствах міста.

«Ми хочемо привернути увагу до проблеми насильства над жінками. І не лише фізичного, а й психологічного», - розповіла учасниця Мирослава Каламуняк.

Нагадаємо, вчора весь світ відзначав День боротьби з насильством. В Україні наразі триває акція «16 днів проти насильства», котра покликана запобігти поширенню насильства серед усіх верств населення.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp