Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці дбатимуть про свою духовність

29 листопада 2014 р., 15:20

Під час Великого посту

Поряд із духовною підготовкою до Різдва, вже за кілька днів розпочнеться і підготовка до Нового Року. Вітрини магазинів та приватних будинків будуть святково вбрані, торгові лавки ряснітимуть найрізноманітнішим крамом, зросте попит на ялинкові прикраси та подарунки.

У другій половині грудня центральні площі міст стануть найпопулярнішим місцем для більшості з нас, оскільки тут вже встановлюватимуть новорічні ялинки.

Проте, як Україна зустріне 2015 рік та відзначатиме одне із найвеличніших свят – Різдво Христове не відомо нікому. На сході тривають активні бойові дії. Молоді сини України боронять нас від загарбника. Словом, держава фактично у стані війни. За душею в кожного з нас затаїлася тривога і очевидно, що не з таким піднесеним настроєм очікуватимуться свята.

Стосовно масових святкувань уже зараз виникають запитання чи доречно це робити в сьогоднішніх умовах. До міськради адресують звернення містяни та активісти, порушили цю тему і на останньому засіданні членів виконавчого комітету. Думки різняться – одні кажуть, що все треба організовувати як зазвичай, адже вже більше 20-ти років райцентр у новорічну ніч приймає гостей зі всього району. Інші пропонують тільки провести для дітей запалення новорічних вогнів на ялинці, а в новорічну ніч утриматися від будь-яких святкувань.

Іршавська міська рада




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp