Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Екологи Закрапаття переглянуть перелік рослин, що підлягають особливій охороні

3 грудня 2014 р., 20:29

До участі в засіданні комісії запрошуються і представники громадських екологічних організацій.

9 грудня 2014 року о 11.00 год. у приміщенні Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА за адресою м. Ужгород, вул. Швабська 14, відбудеться засідання обласної комісії з питань переліку видів рослин, що підлягають особливій охороні на території Закарпатської області.

Відповідно до статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 15 Закону України „Про охорону навколишнього природного середовища,” статті 30 Закону України „Про рослинний світ”, з метою охорони, збереження, створення умов для відновлення видів рослин, що підлягають особливій охороні прийняте рішення Закарпатської обласної ради від 14.04.2014 року №1002 „Про Положення про Перелік видів рослин, що підлягають особливій охороні на території Закарпатської області”.

З метою наукового забезпечення ведення Переліку, підготовки пропозицій про занесення до Переліку та вилучення з нього видів рослин, Департаментом екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА наказом від 01.09.2014 року №52 затверджено склад обласної комісії з питань переліку видів рослин, що підлягають особливій охороні на території Закарпатської області.

До складу обласної комісії включено науковців біологічного факультету Ужгородського національного університету, Карпатського біосферного заповідника, Національних природних парків Синевир та Ужанський, представники Карпатського екологічного клубу „Рутенія” та Державної екологічної інспекції у Закарпатській області.

З переліком відповідних документів можна ознайомитися за посиланням.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp