Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршава: Чим невдоволені ліквідатори Чорнобильської катастрофи?

11 грудня 2014 р., 17:42

Скаржилися на ціни та на відсутність пільг.

Саме ці проблеми підняли іршавські ліквідатори наслідків на Чорнобильській АЕС під час «круглого столу» 11 грудня у залі районного будинку культури.

З нагоди прийдешнього Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС їх привітали представники місцевого самоврядування та службовці району. Учасників урочисто привітали і нагородили грамотами, після чого чиновники поцікавилися, чи задоволені пільговики наданням належних їм послуг.

Обурення у «чорнобильців» викликала робота недобросовісних перевізників, які не завжди бажають надавати послуги безкоштовно.

- До 16 грудня планується укласти договори з перевізниками на приміських маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району, - запевнив заступник голови РДА Михайло Полончак. - Якщо у вас будуть подібні ситуації уточняйте будь ласка: номер, напрямок, якщо є можливість прізвище водія, звертайтеся у письмовій формі і ми обов’язково вирішимо дану проблему. Адже за договором, якщо поступають мінімум три скарги від користувачів даних послуг договір буде розірвано.

Багато нарікань стосувались пільгового протезування у стоматологічній поліклініці. Люди обурені, що за законом мають обслуговуватися позачергово, а насправді змушені вистоювати у тривалих чергах. Представник стоматполіклініки запропонував для вирішення проблеми виділити певну кількість годин для повноцінного відвідування кабінету саме пільговиками.

Та найбільше «ліквідатори» виявились не задоволені стрибком цін на ліки та малі пенсії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp