Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині вже більше 10 років мироточить розп’яття (ВІДЕО)

14 грудня 2014 р., 18:13

Допоки вчені намагаються розпізнати склад рідини, до домівки закарпатців їздять сотні, ба навіть тисячі, паломників.

У Берегівському селі Кідьош в одній з тутешніх хат вже 10 років мироточить розп’яття. Охочих побачити диво або зцілитися не бракує – паломники приходять чи не щодня. Не відмовляють тут нікому. Тож закарпатське диво вже стало відомим далеко поза межами області.

З дивом у власному домі живе родина Сорко. У їх помешканні вже більше 10 років мироточить розп’яття. З’явилося диво випадковою, – розповідає пані Марія. Необроблена та непофарбована чавунна фігурка була подарунком знайомих, образ довершив чоловік, змайструвавши для нього хрест.
Мироточити розп’яття почало через тиждень після того, як його повісили у вітальні. Відтоді віруючі тут часті гості, адже сприймають це як дар Господній. У той час як скептики в один голос заявляють, що це підробки і шахрайства.

Наразі факт достовірності був підтверджений у Будапешті, куди угорські телевізійники відправили зразки рідини у 2009 році. Офіційні результати шокували всіх. Охочих побачити диво або зцілитися не бракує – паломники приходять до хати Сорків чи не щодня. Не відмовляють тут нікому. Тож закарпатське диво вже стало відомим далеко поза межами області.

Священнослужителі кажуть: Господь різними способами нагадує людям про своє існування. А от вірити чи ні – справа особиста. Як говорить святе письмо: „Зцілення кожен стражденний отримує по вірі своїй”.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp