Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про наслідки, причини та шляхи подолання дискримінації говорили у Мукачеві

16 грудня 2014 р., 09:08

Тест-драйв та навчання для міліціонерів влаштували активісти.

Днями у Мукачеві в рамках проекту «Підвищення рівня знань представників державних установ у сфері захисту громадян від дискримінації» почалась серія семінарів для представників органів влади, депутатів міських і районних рад, а також для правоохоронних органів у сфері захисту прав людини та антидискримінаційної політики, з метою формування культури толерантності та протидії ксенофобії у щоденній роботі.



Організатором семінарів є благодійний фонд «Розвиток» у тісній співпраці з Мукачівською міською радою. Захід відбувається за сприяння фонду «Відродження» та при інформаційній підтримці Коаліції з протидії дискримінації в Україні і Міжнародної організації з міграції.

У приміщенні Будинку школярів відбувся перший семінар «Дискримінація — причини, наслідки та шляхи подолання», на який були запрошені також співробітники Мукачівського міського відділу міліції, зокрема громадський блок.

Метою даного проекту є покращення рівня знань у сфері захисту прав людини та антидискримінаційної політики, формування культури толерантності та протидії ксенофобії у представників державних установ; поглиблення знань та покращення практичних навичок у суддів у сфері застосування положень Європейських конвенцій з прав людини та Закону України про дискримінацію; підвищення рівня розуміння проблеми дискримінації зі сторони правоохоронних органів; зміна установок, поведінки і стандартів спілкування з громадянами, які звертаються за допомогою до представників влади та правоохоронних органів.




Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp