Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті запалала головна новорічна красуння (ФОТО)

20 грудня 2014 р., 13:43

Вона, як і задумовувалось, стала справжньою окрасою міста.

19 грудня у Хусті урочисто засяяли вогні міської ялинки. З нагоди свята у районному будинку культури відбувся концерт за участю творчих діток міста над Тисою. Зокрема, цікавими номерами порадували присутніх на заході Діана Венгловська, Іванна Сабадош, Неллі Василинець, Анастасія Холод, а також казкові герої та біблійні персонажі.

- У цей день уже стало доброю традицією колишньої столиці Карпатської України відзначати не тільки день Миколая Чудотворця, але й дарувати діткам насичену розважальну програму. Відрадно також, що відтепер головний символ зимових свят радуватиме краян гарною новою ілюмінацією. До цьогорічного свята ми готувались особливо ретельно, адже хвойна красуня в оновленому центрі повинна була стати справжньою окрасою міста, – розповів секретар Хустської міської ради Володимир Ерфан.

До слова, на святі запалення міської ялинки побували не тільки школярі міста над Тисою, але й гості з інших районів області.

Марина Алдон

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp