Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Громадяни США усиновили дитину з Ужгорода

21 грудня 2014 р., 16:40

Загалом з рік, що минає, в обласному центрі Закарпаття усиновлено 9 дітей.

За поточний рік в Ужгороді відбулося 9 усиновлень дітей, які перебували на обліку у Службі у справах дітей при Ужгородській міськраді. До того вони були вихованцями Перечинської загальноосвітньої школи-інтернату, Свалявського та Чинадіївського дитбудинків. Усиновителями стали люди середнього класу, вік всиновлених дітей – від народження до 8-ми років.

"Було й одне іноземне усиновлення: громадяни США усиновили 6-ну дитину з особливими потребами", - повідомив заступник начальника міської Служби у справах дітей Василь Годованець.

За словами директора Ужгородського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Івана Фленька, ужгородці не надто активні у питанні створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу: "Наразі в Ужгороді є одна прийомна сім'я. Нещодавно виконком ухвалив рішення про створення ще однієї. Дитячого будинку сімейного типу у місті немає взагалі".



За матеріалами газети "Ужгород"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp