Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розпочався «МЕДОВУХА ФЕСТ 2015» (ФОТО)

3 січня 2015 р., 16:29

Поласувати є чим, були б відвідувачі...

В Ужгороді розпочався благодійний ярмарок «МЕДОВУХА ФЕСТ 2015», мета якого збір коштів для допомоги закарпатським військовим у зоні АТО та дітям, хворим на цукровий діабет.

«Напої на основі меду – лікувальні, всі рослини, котрі додаються до них, ростуть на закарпатських горах та полонинах. Медовий бальзам лікує, підбодрює та підвищує потецію», - розповідає організатор фестивалю та голова Асоціації пасічників Закарпаття Володимир Лях.

На фестивалі ужгородці та гості міста можуть придбати не лише мед та вироби з нього, а й вино, бринзу, м’ясо та ковбаси. Тут також і вишиванки, хутро, вироби з лози та напівдорогоцінного каменю, солодощі, звичайно, традиційні шашлики та бограч.

Літр вина на фестивалі коштує від 50 гривень, медовухи – від 70 гривень. Мед можна придбати за ціною від 30 гривень залежно від об’єму.

Родзинкою заходу організатори називають можливість придумати назву бальзаму та отримати літр цього напою у подарунок.

«Ми приїхали із Харкова і нам дуже цікаво спробувати ваше місцеве вино та мед, а також послухати закарпатські мелодії, котрі лунають звідусіль. Нас також дуже повеселив говір ваших людей. Загалом ми дуже задоволені», - поділились вреженнями туристи з Харкова.

Організатори ж скаржаться на малу кількість відвідувачів та низькі продажі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp