Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителі Рахівщини не дали замерзнути бійцям (ФОТО)

4 січня 2015 р., 19:31

Вони відправили захисникам "теплу посилку.

Чергову "теплу" допомогу зібрали для закарпатських добровольців та військових волонтери з Рахівщини. У передноворічний період вони придбали для бійців АТО теплу форму та чоботи.

 

Кошти, а це більше 20 тисяч гривень, зібрали перед святами під час акції “Допоможемо військовим Рахівщини разом”, пише волонтерка Сніжани Тулик.

Гроші на закупівлю допомоги пожертвували кілька сільських рад, вірники Петро-Павлівської православної церкви в селі Косівська Поляна та місцеві школярі, працівники і підприємці, а також інші жителі Рахівщини.

За зібрані кошти придбали 20 комплектів теплої форми, утеплені берци та чоботи, термос і ліки. Долучились також волонтери з Мукачева, які подарували ще одну пару берців.

- Хочу подякувати Анна Кашеїда з Києва…яка передала нашим хлопцям три пари теплих італійських флісових костюмів…та Fialochka Fioletova за подарунки, – написала також волонтерка.

Зібрану допомогу волонтери відправлять до Артемівська. 7 теплих форм уже знайшли собі власників – їх віддали службовцям 128-ї гірсько-піхотної бригади, прикордонникам та правосекторівцю, котрі зараз повернулись додому у коротку відпустку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp