Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хуст - під білим килимом (ФОТО)

8 січня 2015 р., 16:42

Місно з0асипало снігом...

Закарпатський Хуст засипало снігом. Хоч надворі січень, негода стала справжньою несподіванкою для місцевих водіїв...

Тож чи готові комунальники Хуста до боротьби із заметами, розчищення вулиць та підсипки доріг соляно-піщаним розчином? - Вважаю, що перший іспит зимової погоди у 2015 році ми склали добре. Прочистка вулиць забезпечувалася силами Хустської філії ДЕД (керівник Олександр Яковініч). Комунальники працювали автогрейдером та трактором Т-150. Зазначу, що на сьогодні техніка забезпечена паливо-мастильними матеріалами, навіть закуплено за 28 тис. грн. комплект нових коліс для снігоприбирального транспортного засобу. Вже вранці, 4 січня, було розчищено центральні дорожні артерії міста – вулиці Івана Франка, Августина Волошина, Львівську та бічні провулки, – каже заступник Хустського міського голови Микола Аннишинець.

 – Однак хотів би звернути увагу власників приватних підприємств на необхідності ліквідації наслідків снігопаду на прилеглих до торгових точок територіях або власними силами, або ж на доцільності укладення договорів із фірмами, що займаються прибиранням доріг, щоб уникнути ДТП та травматизму перехожих.

За словами Миколи Аннишинця центральний майдан Хуста та тротуари від снігових заметів розчищають працівники КП ЖЕК – 2 (керівник Юрій Клекнер). Крім того, проводиться підсипка доріг соляно-піщаним розчином, повідомили Uzhgorod.net.ua у Хустській міській раді.


Анна 09.01.2015 10:37 IP: 191.104.52.37
І дороги і тротуари - чисте скло...не посипають нічим...брехня!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp