Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівські волонтери зібрали допомогу для дружини загиблого захисника Вітчизни

13 січня 2015 р., 15:55

За сприяння Тячівської райдержадміністрації волонтерський центр «Горгани» вже декілька місяців опікується проблемами військових в зоні АТО.

Незважаючи на важку ситуацію в країні українські військовослужбовці, їх рідні та вимушені переселенці не залишаються покинутими. Влада та громадськість Тячівщини активно співпрацюють в питаннях допомоги тим, хто її потребує. 

Активісти згуртовують навколо себе небайдужих людей, проводять благодійні акції, збирають кошти та відправляють на Схід гуманітарну допомогу, підтримують рідних бійців та переселенців. 

Днями за сприяння голови державної адміністрації Василя Йовдія та волонтерського центру, який очолює Богдан Колодницький вкрай необхідну матеріальну допомогу отримала Світлана Онікієнко з Броварів. На війні вона втратила найдорожчого чоловіка, найкращого батька для їх тринадцятирічної донечки Валерії, який віддав своє життя захищаючи територіальну цілісність нашої країни на сході. 

Разом з іншими бійцями АТО та їх рідними Світлана Олексіївна була запрошена на Тячівщину для відпочинку та оздоровлення. У активістів склались приємні, дружні відносини з представниками волонтерського центру «Горгани» та керівництвом району. Вони неодноразово брали участь у проведенні благодійних акцій, зустрічей з громадськістю тощо. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp