Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Японці сказали, коли вийде iPhone 6

28 березня 2014 р., 20:16

Крім цього, японська газета Nikkei знає, який розмір екрану буде наступного смартфона Apple.

З'явилося чергове підтвердження чуток про те, що новий iPhone буде випущений в двох модифікаціях в третьому кварталі. Джерелом нової порції неофіційною інформацією стала авторитетна японська газета Nikkei. 

За її даними, у вересні Apple представить два смартфона - з екранами 4,7 і 5,5 - дюйма, у яких розширення буде вище в порівнянні з нинішніми «яблучними» моделями. Обидва нові пристрої будуть називатися iPhone 6. 

Джерело повідомляє, що вже почалося виробництво деяких комплектуючих для гаджетів, таких як сканери відбитків пальців і мікросхеми для РК-дисплеїв. Самі екрани стануть на виробничі конвеєри в квітні-червні. Їх випуском займуться компанії Sharp, Japan Display і LG Display. Ніяких даних про специфікації iPhone 6 японське видання не надало. 

Раніше блогер Сонні Діксон (Sonny Dickson) писав про те, що iPhone 6 отримає 4,7 -дюймовий екран Ultra Retina Display з щільністю пікселів 389 ppi і процесор Apple A8 з тактовою частотою 2,6 ГГц. 

За даними аналітиків KDB Daewoo Securities Research, пристрій також буде оснащено 2 Гбайт оперативної та до 128 Гбайт вбудованої пам'яті, 8 - мегапіксельною основною і 3,2 - мегапіксельною фронтальною камерами, а дозвіл 4,8 - дюймового екрану складе 1920х1080 пікселів. 

Експерти також передрікають появу 5,5 - дюймового планшетофона під маркою Apple в третьому кварталі. Аналітик з компанії UBS Стів Мілуновіч (Steve Milunovich) вважає, що великорозмірний iPhone вийде в нинішньому році.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp