Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородця без автівки залишив... вогонь

22 січня 2015 р., 11:40

Машина спалахнула серед ночі

Вночі 22 січня в Ужгороді на вулиці Генерала Свободи трапилося загорання в автомобілі «ВАЗ 2107» 2007 року випуску. Відповідне повідомлення надійшло до оперативно-рятувальної служби о 02:00. Власник машини за годину до цього залишив її на парковці біля супермаркету й пішов додому. Пожежу помітили двоє перехожих, які й передзвонили за номером 101.

Для ліквідації загорання на місце події виїхали вогнеборці з 14-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 02:21 локалізували пожежу й о 02:26 повністю її ліквідували.

Остаточну причину появи вогню з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – коротке замкнення електропроводки автомобіля. Встановлено, що осередком загорання став моторний відсік транспортного засобу. Найбільше постраждав акумулятор, від якого і могла піти іскра.

Внаслідок пожежі полум’я знищило передні фари й радіаторну пластмасову решітку автомобіля, а також пошкодило капот, моторний відсік і з’єднувальні мастильні трубки. Завдані стихією збитки встановлюються.






У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp