Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Непослух водіїв може згубити чиєсь життя (ВІДЕО)

24 січня 2015 р., 11:00

Дорогу "швидкій", на жаль, вступають не всі водії.

Хвилини вирішують усе – такий девіз медиків швидкої допомоги.

Проте інколи ці дорогоцінні хвилини втрачаються в дорозі. Нахабні водії, або ж просто не знають правил дорожнього руху, або воліють ігнорувати їх – тому в Іршаві вирішили провести операцію “маячок”, – йдеться у відеосюжеті М-студіо.

Увімкнені проблискові маячки та звукова сирена сигналізують, що карета швидкої мчить на допомогу. Кожна хвилина – на вагу золота. Проте часто цей життєво важливий час втрачається у заторах. 10 хвилин для міста і 20 хвилин для села – відпрацьовані медиками нормативи прибуття інколи просто не виконуються.

Ініціювала проведення спецоперації районна влада. До неї долучили співробітників ДАІ, які повинні стежити за дотриманням водіями правил дорожнього руху. Маршрут Іршава-Білки обрали довільно, проте не час. Адже зранку рух цєю дорогою досить інтенсивний.

Головна мета операції – нагадати водіям про дорожні правила у частині надання переваги руху, які часто ігноруються автовласниками.

Вже за перші 5 хвилин інспектори зафіксували ряд порушень. Реакція ДАІ була миттєвою.

Не всім водіям щастило цього дня з усним попередженням. На деяких правопорушників склали протокол. Подібну спільну операцію проводитимуть і надалі, адже водії повинні розуміти, що їхня зухвалість може комусь коштувати життя.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp