Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Польські колеги розповіли керівництву УжНУ, які факультети нашого університету були б цікаві для їхніх абітурієнтів (ВІДЕО)

27 січня 2015 р., 09:55

Польська делегація запропонувала УжНУ рекламувати його освітні послуги на території Республіки Польща

26 січня Ужгородський національний університет відвідали колеги з Вищої школи бізнесу – Національного університету Люїса (м. Новий Сонч, Польща). Насамперед обговорили можливості обміну студентами, зокрема – умови для навчання українців у тамтешній магістратурі.



Магістратура у Вищій школі бізнесу діє зі спеціальностей «фінанси», «менеджмент і маркетинг», «логістика» та «туризм» – навчання триває два роки. Цей виш називають ще Польсько-Американським університетом, бо, завдяки співпраці з Чикаго, студенти, що закінчують польський виш, отримують подвійні дипломи.

Інтерес Ужгородського університету насамперед полягає в тому, аби надати можливість нашим студентам здобути польський диплом, повідомляє Медіацентр. Сторони обговорили кілька варіантів, зокрема: стаціонарне навчання у Польщі впродовж двох років; рік навчання в магістратурі УжНУ, інший – у Вищій школі бізнесу; дистанційне навчання.

Дистанційне навчання передбачає реалізацію всього лекційно-практичного курсу через Інтернет – відвідувати виш у Польщі доведеться лише для складання іспитів. Для таких потреб Вища школа бізнесу розробила власну програму зв’язку, яка дозволяє проводити заняття як для цілої групи, так і для одного чи двох студентів.

Польська делегація запропонувала також УжНУ рекламувати його освітні послуги на території Республіки Польща. Найбільший інтерес, на думку гостей, для їхніх абітурієнтів викликає навчання на медичному й стоматологічному факультетах.

Наразі сторони домовилися продовжити обговорення в електронному режимі. Згодом планується візит представників УжНУ в Новий Сонч, аби побачити все на власні очі. 

Про деталі бесіди – у відеокоментарі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp