Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Земля для учасників АТО: якщо вказати, на яку конкретно ділянку претендуєш, то її виділять швидше

2 лютого 2015 р., 10:42

З приводу цього висловився депутат Ужгородської міськради Ростислав Буланов

Кілька сотень заяв на отримання земельних ділянок надійшло в Ужгородську міськраду ще в грудні. Зараз тих, хто дістати землю і має на це право, набагато більше. Та поки що її майже нікому не виділили. Заяви лежать без відповіді по кілька місяців. Влада мотивує це тим, що у межах міста немає немає вільних ділянок для «даного виду використання».

Ужгородський виконком навіть звертався до Закарпатської ОДА, облради та райдержадміністрації з проханням «комплексно розглянути питання виділення земельних ділянок учасникам АТО на території Ужгородського району». На це голова облдержадміністрації відповів: «Знаю, що в обласному центрі є вільна земля. А також чимало її – в оренді, у тому числі, як відомо, й у самих депутатів Ужгородської міської ради» (цитата з матеріалу прес-служби ОДА: http://www.trubyna.org.ua/novyny/hubal-kazhe-scho-v-uzhhorodi-je-vilna-zemlya-dlya-uchasnykiv-ato/).

Свою думку з цього приводу висловив депутат Ужгородської міської ради, голова Закарпатської обласної партійної організації «УДАР». У коментарі журналісту «Нового каналу» він зазначив:

«Можна зробити висновок, що влада Ужгорода просто не хоче виділяти землю учасникам АТО. Міськрада може придумувати відмовки й надалі, адже інвентаризація вільних ділянок в місті не проводилася багато років.

Щоб ситуація вирішилася і люди нарешті почали отримувати свої ділянки, варто вивчити, скільки вільних гектарів є на території Ужгорода, а також скільки клаптиків мають у своєму володінні чиновники та чи законно їм виділили цю землю.

А учасники АТО, щоб швидше отримати ділянку, у заяві можуть вказати, на який саме клаптик вони претендують (якщо він, звісно, вільний). Тоді влада матиме менше можливостей придумувати нові відмовки і справа піде швидше».




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp