Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ФОТОФАКТ: В Ужгороді відключили електроенергію на п’ятьох водонасосних станціях

3 лютого 2015 р., 12:00

Завтра планують відключити ще дві

Сьогодні, 3 лютого 2015 року, працівники ПАТ «Закарпаттяобленерго» о 10 годині відключили від електропостачання ПНС «Грушевського», ПНС «А. Корольова», ПНС «Легоцького», ПНС «Минайська», НС «Минай». Попередження про відключення цих підвищувально-насосних станцій енергетики оприлюднювали ще минулого тижня, повідомляє Кarpatnews.in.ua.

{g}

Як прокоментував перший заступник генерального директора-директор з енергозбуту ПАТ «Закрапаттяобленерго» Артем Мартинюк, причиною відключення є навіть не наявна заборгованість КП «Водоканал м. Ужгород», а небажання гарантувати стовідсоткову оплату за спожиту електроенергію в подальшому, і зокрема в лютому поточного року.

Завтра планується відключення насосних станцій ПНС "Лавріщева" та НФС - 2. 

Закарпаттяобленерго просить громаду міста Ужгорода втрутитися в ситуацію та вплинути на КП "Водоканал" з метою забезпечення ним повної та своєчасної оплати за спожиту електроенергію для недопущення обмеження водопостачання. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp