Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Проблемні питання мобілізації стали основою на нараді медиків та представників облвійськкомату (ВІДЕО)

6 лютого 2015 р., 09:00

Наразі оглянуто 901 призовника

В Ужгороді пройшла нарада на якій представники облвійськкомату та медицини краю обговорювали проблемні питання призову військовослужбовців четвертої хвилі мобілізації.

Заступник обласного воєнкома Юрій ВЕЛИЧКАНИЧ відзначив, що фахівцями військових лікарських комісій вже оглянуто 901 військовозобов’язаний, з них - 401 скеровані на додаткові медичні обстеження. Причому 171 чоловік проходять ці обстеження строком, що перевищує нормативні 10 днів.

Від військових пролунала пропозиція мінімізувати термін перебування в медичних закладах під час дообстеження до трьох діб.

Також з метою попередження випадків ухилення від призову осіб, які пред’являють скарги на стан здоров’я медики, було запропоновано встановити більш оперативний та чіткий обмін інформацією щодо військовозобов’язаних, які перебувають у медзкладах і підпадають під мобілізацію.

Обговорюючи проблеми проходження медичних оглядів четвертої хвилі мобілізації начальник управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Василь СКРИП зауважив, що в першу чергу потрібно знаходити тих, хто має бажання служити. Причому, очільник медиків краю наголосив на неприпустимості відправлення у зону АТО людей, яким, дійсно, за станом здоров’я це заборонено.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp