Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські волонтери потрапили під кулі та гради (ФОТО)

13 лютого 2015 р., 10:38

Але, незважаючи на небезпеку, довезли допомогу на передову

Активісти СПО "Карпатська Січ" не припиняють відвозити волонтерську допомогу в місця ескалації військового конфлікту.

Січовики доставили вантаж до вогневих позицій на передовій. Незважаючи на постійні обстріли, черговий вантаж допомоги було привезено січовиками в Дебальцево, де зараз точаться безперервні бої. Заїжали і в Артемівськ та Слов'янськ.

Січовики потрапили під кулі і гради, проте успішно добрались пунктів призначення та приїхали додому.

"Наші військові 128-ї бригади утримують стратегічно важливу позицію. Ціною власних життів, практично голими руками, власним героїзмом! Те, що роблять наші земляки, це чудо і увійде до історії! Їм, дуже важлива наша з вами підтримка, присутність та небайдужість", - розповіли волонтери.

Закликаємо закарпатців активніше долучатись до волонтерської допомоги - речами, продуктами, грошима - та стати частиною боротьби за українську незалежність.

{g}

Активісти "Карпатської Січі" і надалі планують відвозити необхідні речі нашим захисникам на Схід. Також здійснюється адресна доставка - ви можете абсолютно безкоштовно передати пакунок конкретному солдату, з чим до нас часто звертаються рідні воїнів. Наші контакти: karpatska.sich@gmail.com, 050-990-95-08.

Висловлюємо подяку нашим друзям та прихильникам, які допомогли зібрати цілий Mercedes Sprinter допомогою. Дякуємо за співпрацю Галині Ярцевій з руху підтримки закарпатських військових.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp