Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Дебальцеві бойовики обстріляли міліцію

14 лютого 2015 р., 13:58

Сепаратисти на Донеччині не припиняють бої.

Сепаратисти завдали прямого удару по будівлі міськвідділу міліції, повідомляють в МВС.Сепаратисти ведуть безперервні обстріли Дебальцеве в Донецькій області, використовуючи "Гради", повідомляє начальник обласного управління МВС В'ячеслав Аброськін.

"Бойовики знищують місто Дебальцеве. Безперервні артобстріли по житлових будинках і будівлях. Місто горить. Завдали прямого удару з установок "Град" по будівлі міськвідділу міліції", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

У зведеннях сепаратистів у соцмережах повідомляється, що епіцентром боїв залишається Дебальцеве і Широкіно. "Застосовувалися танки і БМП. Йдуть в районі н. п. Широкіно. Ополченці атакували позиції полку "Азов" в районі цього населеного пункту. Застосовувалися танки і артилерія", - йдеться в зведеннях від "ополчення Новроссии".

Раніше в штабі АТО повідомили, що за ніч бойовики більше 15 разів з важкого озброєння обстріляли Дебальцеве.

Як повідомляв Корреспондент.net у Міноборони вважають, що сепаратистам поставлено завдання захопити Дебальцеве і Маріуполь до 15 лютого, коли набуде чинності режим припинення вогню, про який домовилися напередодні в Мінську.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp