Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні всім охочим покажуть романтичний Ужгород

15 лютого 2015 р., 13:25

Поспішайте! До початку екскурсії залишились лічені хвилини

Запрошуємо продовжити День святого Валентина і відвідати 15 лютого екскурсію “Романтичний Ужгород”, а найсміливішим слухачам обіцяємо смачні призи!

Любов – це життя… ні відстань, ні час не зможуть стати на перешкоді двом закоханим серцям. Яке ж сильне і всемогутнє кохання!

Неоціненний вклад у розвиток нашого міста зробили багато людей такі, як Ян Другет, Міклош Берчені та Августин Волошин. Культурно збагачували його потенціал і відомі митці зі світовим ім’ям, серед яких і Адальберт Ерделі. А що ж спонукало їх вдосконалювати Ужгород і не зупинятись? Звісно ж кохання! Цієї неділі пропонуємо дізнатись про особисте життя відомих історичних діячів краю і відкрити завісу їхніх таємниць.

Під час екскурсії найсміливішим слухачам, які виявлять бажання продекламувати вірш чи уривок з поеми на тему кохання, кав’ярня «Cookie» приготувала смачні подарунки від ТМ «Закарпатський пряник», а “Майстерня Карамелі” – неймовірно апетитні цукерки у вигляді серця!

Зустріч екскурсантів традиційно: Ужгород, пл. Театральна, біля пам’ятника помічнику Св. Миколая.

Коли: неділя, 15 лютого о 14:00


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp