Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Одесі готували теракти

16 лютого 2015 р., 22:06

У місті вилучили великий арсенал зброї.

В Одесі виявлено та вилучено безпрецедентно великий арсенал зброї, повідомив радник голови Служби безпеки України Маркіян Лубківський.

"У ході проведення обшуків затриманий громадянин України "П", який разом з групою осіб готував теракти і диверсії на території області та міста, було вилучено такі бойові припаси і зброю: РПГ-22 (16 шт.), Гранати РГД-5 (20 шт.), гранати Ф-1 (11 шт.), патрони кал. 5.45 (4320 шт.), кал. 7.62 (1760 шт.), запали УСРГМ-2 (34 шт.), сигнальні ракети (8 шт.) , пістолети та карабіни", - написав він на своїй сторінці в Facebook у понеділок, 16 лютого.

Розпочато досудове розслідування за ознаками скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.14, ч. 2 ст. 258 КК України.

"Наразі здійснюються заходи щодо встановлення спільників "П", замовників його протиправної діяльності і причетності до терористичних актів в Одесі", - додав Лубківський.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp