Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті шукають 2-х заступників начальнику управління юстиції

17 лютого 2015 р., 14:14

Вони мають відповідати за роботу виконавчої та реєстраційною служб

Сьогодні на брифінгу в Ужгороді начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Ігор Фартушок повідомив, що Міністерство юстиції почало масштабну оптимізацію своєї структури.

Міністерство юстиції ініціювало реформу органів юстиції. Внаслідок цього ліквідовано Державну реєстраційну службу (ДРС) та Державну виконавчу службу (ДВС). Відповідно, після цього керівник управління юстиції області отримав двох нових заступників, як відповідатимуть за напрямки виконавчої та реєстраційної служб.

6 лютого відбулося перше тестування керівників обласних управлінь юстиції, ДРС та ДВС. Випробування проходили 85 осіб. Затим ці керівники пройшли співбесіду з Кадровою комісією. У підсумку 47 керівників органів юстиції вищої ланки будуть вимушені покинути свої посади.

Також стало відомо, що 10 лютого оголошено конкурс на заміщення вакантних посад заступників начальника Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області з питань державної виконавчої служби і з питань державної реєстраційної служби.

Нагадаємо, кілька днів тому керівник державних виконавців Закарпаття Наталія Панова повідомила, що залишає посаду, оскільки не вірить в успіх анонсованої Мін'юстом реформи системи виконання судових рішень і не бачить сенсу працювати за умов повернення до системи, яка вже колись діяла.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp