Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття відправило автобуси за військовими 128-ї бригади (ФОТО)

22 лютого 2015 р., 09:52

Автобуси за бійцями відправили вчора, 21 лютого

У суботу, 21 лютого, з Мукачева у напрямку Артемівська виїхали понад двадцять автобусів для доправи закарпатських героїв - військових 128-і бригади - на місце постійної дислокації. Як відомо, наших героїв - представників уже легендарного військового формування, що тривалий час було у найгарячіших точках фронту, чекають у краї на ротацію. Обласній владі вдалося організувати належну кількість комфортабельного транспорту із Закарпаття та України. 

 

Караван, який вирушає з благородною місією забрати закарпатських військових додому - це реакція на звернення сімей, які вимагали ротації своїх близьких, котрі вже переважно понад півроку служать у вкрай складних умовах передової, й є, по суті, виконанням доручення від родин.
Автобуси завантажені певною кількістю харчів та мінеральної води та рештою того, що може знадобитися в дорозі. У колоні, яка прямуватиме під супроводом ДАІ, їдуть і два автомобілі "швидкої допомоги".

Кошти для забезпечення транспорту на цей час вдалося знайти, але усі, хто має можливість, могуть долучитися до допомоги, вона точно не буде зайвою й її готові прийняти в ОДА.
Отже, Закарпаття чекає своїх героїв додому та готується їх гідно прийняти.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp